2011-12-21

STOR GRAN, MÅNGA KULOR, BAK & KRÄK!

Det har blivit lite av en tradition att vi (i år - jag, darling, plastic cusins Mika & Majken) några dagar innan jul träffas hemma hos mamsen och plastic daddy och klär deras gran och tjuvsmakar lite på julmaten. Igår kom dagen med stort D. Å lite julbak hanns också med i år. Mums. Mums.





Mamsen är lite av en shopaholic när det gäller julgranskulor.
Med tanke på hur ofta de åker till USA kan man kanske förstå vart denna fascination för julgranskulor kommer ifrån. Allt är lite to much over there om man så säger.

Å bor man i stan med en fantastisk takhöjd så köper man gran därefter - S T O R. En stege var ett måste för att ens nå upp till topp. Och en stor gran är ett annat måste, för som sagt, det finns kulor så det räcker och blir över. Så roligt och den blev så fiiin! (Syns inte hur fin på bilden, synd!)
Julmys och trevligt, as always, denna kväll.

Mindre kul... vakna i natt och kräktes som en gris. Både 1 och 2 gånger. Men i morse mådde jag helt bra igen, mysko! Men nu är det darlings tur. Han kom hem och hade lagt en kräk på jobbet. Nu sussar han sött här brevid mig. Gissar att köttet vi åt i förrgår inte var av bästa kvalité... Eller är det den berömda vinterkräksjukan?