2009-04-20

Tillbaka till verkligheten

10 dagars semester försvann lika fort som snön på campingen i Sälen sen sist vi var uppe, typ... Men oj så skönt det har varit. Bloggen blev helt glömt vilket kanske var lite tråkigt. Men vem har tid och sitta framför datorn när det finns så mycket annat skoj man kan göra!

Påskhelgen var toppen som ni kanske sett sedan tidigare bilder. Dessvärre höll inte vädret i sig till veckan som kom. Det blev riktigt grått och trist, regna på nätterna och snön blev riktigt trög. Inge skoj. Varje dag när vi med hopp om fint väder titta på väderkartan framöver åkte mungiporna ner i backen. Solen som skulle komma på onsdagen, blev torsdag som sen blev fredag.
Nej, vi bestämde att såhör kan vi inte ha det och åkte därför hem på onsdagen. Det var med gråten i halsen vi packa ihop och satte oss i bilen hem...
Usch, jag var inte alls klar med Sälen! Jag ville åka skidor!
Men varför sitta och trycka i en husvagn och vänta på nåt som kanske inte ens kommer. Dumma solen...

När vi väl kom hem och klev innanför dörren så kändes det ganska skönt att vara hemma. Visst det blev ett snörpligt slut, men men... Härligt ändå med några dagar utan några som helst planer och bara ta dan som den kommer.
Speciellt när vi dagen efter sen fick ett sms från Janne och Cahrina:
Vilken tur att ni åkte hem. Här har det ösregnat hela dagen...

Istället har vi njutit av ledigheten och vårsolen, dock väldigt kallt till och från, i Stockholms stad. Lekt med Hollban, lagat mysmiddag, tagit ett par öl, lunchat på Ett rum och kök, grillat hamburgare hemma hos Marinella Marie och 76:an Backlund, hoppat studsmatta, blivit berusade, dansat bugg, brottats, ätit bakispizza, lekt med Kooch, läst, promenerat, shoppat, städat och framför allt slappat i allmänhet... Semester helt enkelt.