2010-07-23

FULL RULLE

Oj, dagarna på semestern springer iväg i 120. Hinner liksom inte riktigt med att sitta vid datorn. Men det är så det är. Det är semester jö!

I förrgår var det FF hemma hos Starskys päron. Friisan, T2D och Starskys bror med familj kom över. Tjejerna plaska poolen (som är 31 grader varm!) och boysen stod vid grillen och brassa hemmagjorda burgare. Underbart mysigt i kvällssolen.


























Farligt med de här ljusa sommarkvällarna.... Man kommer aldrig i säng! Titta första gången på klockan vid midnatt och sen var klockan plötsligt 4! Det kändes dagen efter kan jag lova. Shit, sååå trött! Tants kropp pallar inte. Inte 20 längre om vi säger så...

Trots ett slitet inre och en trötthet som fick en illamående var det bara och sätta på happy facet och dra vidare till nästa tillställning. Ut till plastic daddys mamma på hennes kollonilott i Skarpnäck för grillning.


Min fina plastic cusin Mika kom också dit. En lugn och skön kväll. Precis vad jag behövde. Med mat i magen och smultronpaj till efterrätt börja jag äntligen bli människa igen...