2009-08-02

IDRE Update

Vår resa till Idre innebar mycket måla, snickra och leva som byggare Bob, men lite annat hann vi också med.
T2D och Friisan kom på besök till första helgen. Riktigt kul!


Såklart ville vi visa dem vackra nipfjället. Så en tur dit fick det bli. Rulla baklänges, titta på renar och besöka något som på avstånd såg ut som raukar, men som på nära håll var ett hav med massor av torn byggda av småstenar. Helt galet! Undra just vad det betyder?



Till kvällningen sen kan vi väl säg att det blev inflyttningsfest. Det blev en jävla skiva med grillning och besök på PW (Pernilla Wiberg) kök och bar för ett par öl.




För oss 4 som jobbat galet i en vecka var detta ett skönt break. Vi blev verkligen stimmiga! På ett lustigt sätt. Det var som om vi aldrig sett människor förr. Kvällen på PW´s avslutades med att Starsky rulla ut Marinella på en pirra till allas förtjusning. Sen vidare hem till stugorna för discodans och drinkar.

Mycket rolig och behövlig helg innan det var dags att hugga in på bygget igen.
Som vi har hållt på! Roligt men tungt. Vad är det för semester egentligen? Hua...





Tur att vi hade vårat radar par där, Marinella och 7:an Backlund, som varit i samma situtaion. Under tunga, trötta stunder har vi ändå haft varandra och livat upp stämningen med improviserade middagar och nån öl eller rosé.


Sen har vi haft huskatten Steven som roat sig med att fånga alla Idres möss och visat för oss hu duktig han varit. IIIiiiii!!!!

Tisdag eftermiddag står vi inför de sista handtagen då någon ligger på biltutan utanför. In stövlar mitt lilla socker och Kooch, som jag tidigare berättat. Så otroligt jävla knäppt! "Vi hade vägarna förbi" Jo hej du! Tokar! Men vilken överraskning! Detta innebar att vi stanna en dag till då vädret för en gång skull blev fint.
Grabbarna tog sig några downhill åk på mountain bike medans vi tjejer satt i solen med en öl och bubbla under tiden.



Det blev även några glas vin och fniss i soffan till kvällen innan vi stupa till säng lagom mosiga med onda kroppar efter 10 dagars bygglov.