2008-06-21

Sill, nubbar, regn, naket och eldig midsommarstång...

Det blev en blöt midsommar i år, eller som vanligt kanske man kan säga... Vad är det här med midsommar och regn?
Som tur är finns det kloka människor som tar med sig partytält så kvällen blev räddad! Vem vill sitta inne på midsommarafton? Det hör liksom till och sitta ute...
Det var lite knytis över det hela. Några hade sill, men de flesta grillade och det skålades Hej vilt med nubbar till påhittade, usla nubbevisor.
En liten midsommar stång hade gjorts så klart, men den satte någon eld på (!) senare på kvällen och det var först då vissa började dansa runt den och hoppa de små grodorna!? Konstigt folk!

Innan midsommar stången sattes i brand kom en naken Matte och hoppade små grodorna runt den med ballen flygandes till höger och vänster till allas förtjusning! Vild kväll vill jag lova!



Det var 3 trötta och sega personer som vaknade upp i stugan i morse. Friisan var pigg såklart eftersom hon inte dricker alkohol. Kanske ta efter henne lite mer...
Utanför regna det fortfarande så jag och Starsky tog beslutet att stanna hemma och bara ta det lungt och mysa. Det blir inte så mycket kärlek på en resa när vi sover i sängar som står med fotändan mot varandra! Man brukar ju säga ända mot ända kan ingenting hända. Med fot mot fot händer inte ett skit vill jag lova!
Friisan och Teddy 2 drunk var tappra och tog sig till backen, men var ganska snart tillbaka då det var tvärdimmigt uppe på berget.
Vi satte oss då i bilen och körde ner till Stryn byn och tog en pizza.

Snart är det dax och börja packa inför hemfärd imorgonbitti...