2008-06-13

Norge och Stryn, here we come...

Ååå det är fredag och jag ska gå på semester 1 vecka. Underbart! Får även sluta 14.30 idag för nu är det sommar tid! Sen att vädret utanför är lite till och från med isande vinder... Ja, det går ju inte göra så mycket åt.
Ganska skönt ändå, för idag ska det tokstädas och tvättas hemma innan vi packar för en vecka i Stryn. Längtar verkligen till på söndag när vi sätter oss i bilen och är påväg.

Stryn är verkligen helt underbart! Som ett litet mecka för skid och Snowboard älskar!
Har varit inne på nätet och titta på bilder där ifrån. I år ser det ut att var massor med snö uppe på glaciären. Säsongen där började för ett par veckor sedan. Varje år får de ploga fram vägen för att komma upp till glaciären över huvudtaget. Det är vallar av snö uppåt 4 meter längs med vägen upp, as coolt!
Miljön är helt fantastisk! Som taget från Sagan om ringen, med små vatten fall, forsar, snö på bergstopparna och kringelikrok vägar som tar en upp för berget från stugorna. Längs vägarna springer det får i det fria...
På campingen finns det endast en mack och en pytteliten pub, men med desto större uteservering! Stämningen är på topp då alla är där av samma anledning, vi älskar snö, skidor och snowboard! Det är lite som att alla känner alla...
En semester i stryn är verkligen ultimat!
På dagarna åker man bräda och om vädret är toppen kan man på eftermiddagarna lägga sig i lapa lite sol, grilla och ta en kall öl.

Lite bilder från tidigare år: