2008-08-12

Efter regn kommer solsken...

...Brukar man ju säga. Men för oss blev det tvärt om...
Vid Arlanda kom svärpäronen och hämta oss och vi hann knappt innanför dörren i Bålsta innan regnet vräker ner! Satan vad det regna!

Jag som sett fram emot en härlig sista semestervecka med lite sol och softa stunder i någon park med en bra bok, men icke... Det har regnat, det har regnat och så har det regnat...
Första dagen var iof ganska skön så man hann tvätta och röjja lite efter resan, men sen då... Jag var typ hur rastlös om helst! Det enda som höll mig vaken var Mötley Crues självbiografi (DÅRAR!) Fast den var så sjukt bra och galen så den läste jag ut på en gång!
Så min semestervecka har mest inneburit städning och tvättning, oj så skoj!

Nä, men faktiskt så har det varit ganska skönt ändå. Jag trivs ibland och bara vara hemma och pula i min ensamhet. Blev till och med sugen på att måla! Har inte gjort det på evigheter... Jag har lovat en jobbarkompis att måla en tavla. En tavla av en fyr i livligt vatten. Denna tavla skulle hon ha fått för två år sen! Oooops!
Men har man ingen motivation så har man inte... men nu så blev jag faktiskt sugen och satte igång förarbetet. Att jag inte börjat tidigare! Det är så rogivande och bara sitta där och måla i sin ensamhet! More of that!

På onsdagen sprack vädret up lite grann så Bempis och Pocke, hans bror med tjej drog med mig till Sandhamn. Har aldrig varit där så det var skoj. Jag såg framför mig hur jag skulle få se alla brats stå och steka sig vid sina seglarbåtar, men det var lungt. Den säsongen är nog redan slut... Typiskt! För mig hade det varit väldigt underhållade att få se, ha ha!
Vi gick och strosa, la oss på klipporna även om det var svinkallt och grabbarna tog ett dopp, burrr... Innan vi åkte hem tog vi en bit mat på ett flashigt hak och två kalla öl. Himla trevlig dag! Även om det var lite kyligt så sken solen och det var inga regnskurar.