2008-08-16

Fredagkväll med blondiner, stora bröst och kaninöron!

Vädret var faktiskt bra igår, för ovanlighetens skull!
Jag och Starsky bestämde oss därför för att ta oss ut på stan för att se lite folk. På Götgatan var det BLOCK FEST. Vet egentligen inte vad det innebar, men det var endel evenemang i vissa butiker, hög musik och massor av folk i varje gatuhörn som satt och gotta sig med en öl. I Björnsträdgård var det skatetävling. Där stötte vi på Matte och Dennan en snabbis innan vi bestämde oss för att ta oss till Mose backe för en öl. Alltid lika trevligt där då det är ute och det känns som man är på ett festival område. Mycket olika människor i alla åldra och stilar.
Efter någon öl glider självaste Bingo Rimér in med följe av sina kaniner (10 Slitz brudar med bunny ears) Vilken sensation! Eller? Det tyckte iaf den manlige sidan av gästerna på Mosebacke denna kväll.
På Mosebacke finns det två barer utomhus. Innan dessa bunnies gled in var det lagom med folk i båda barerna. Efter deras storartade entré var det tokfullt i "deras" bar och den andra var helt tom! Wonder why?
Man hörde det manliga könet i åldern 25-60 år säga till sin vänner:
"Äh du, jag ska bara gå och köpa en öl"
Med ett flin som som bara en liten upphetsad kille kan ha!
Det här var väldigt underhållande måste jag säga! Jag och Starksy bestämde oss därför att sitta kvar ett tag till och beskåda spektaklet.
Efter 3 öl var vi nöjda och belåtna med vår kväll och drog hemåt.
"Lilla Askungen" var tvungen och var hemma innan midnatt för att inte förvandlas (Blir för packad och inte orka upp till jobbet idag)

I wish I could be a bunny... I think it would be funny!
Neeee!!!