2009-03-02

Lördag - Heldag med brudarna bruders

Vid lunchtid mötte jag upp brudarna på Götgatan för att ta oss till Mosebacke för en brunch. När vi kommer dit är stället fullsmockat. Som tur var hade vi en plan B. Vi styrde istället vår kos till Kvarnen. Där lyckades vi få ett bord för 6 personer.
Vilken buffé! Det fanns allt mellan himmel och jord och vi åt så vi var nära att spricka.
Efter två timmars tok svull och mycket skratt var vi nöjde och tog vårt pick och pack och rulla hem till mig med en liten avstickare på systemet.

Det blev en mys tillställning. Till en början ganska lugnt med småprat om livet. Cash up från senast vi sågs...
Helt plötsligt utbrister Tysken Är det någon som vill bli sminkad?
Hon hade med sig smink produkter från i.d. Har hört att dessa produkter ska vara super så självklart fick hon sätta sina klor i oss alla och sminka oss vackra, trots att vi inte ens skulle gå ut. (Nu vill jag så klart ha alla dessa produkter!)




Resten av kvällen var det singstar för hela slanten. I flera timmar i sträck stod vi och gasta och dansa, både på golvet och i soffan... Är man rockstjärna så ska man ha något på huvudet också (fick vi för oss...) Därför åkte det fram huvudbonader av alla de slag. Vackra? Det vette sjutton...
Det finns liksom inget stopp när man sätter igång, helt galet! Jag är ju också personen som sjunger hellre än bra, men vad fan... Det är kul! Inte ens när vi tog en rökpaus kunde vi hålla tyst. Stod och sjöng och höll låda även på balkongen...
WHO LET THE DOGS OUT?!
Stackars grannar!
Ja ja, är det fest så är det! De får trösta sig med att det inte händer allt för ofta...