2009-02-02

Trött mörbultad Anna

Idag är jag trött! Ville inte alls gå ur sängen i morse. Snooza 17 gånger om... ZZzzZzz... Har precis varit på infomöte. Höll fan på och trilla va stolen av trötthet. Så hemskt när man är så trött så ögonen går i kors...

Var inte hemma från Sälen förrän strax innan 21-tiden igår kväll. Titta på BECK och toksomna sen...
Man blir lite småsliten efter en korthelg i Sälen... Det har absolut inte varit stressigt på något sett. Vi har tagit det soft och sov ut på både lördagen och söndagen, men det tar ändå på krafterna... Sena kvällar, åk i backen, mycket frisk luft, duscha, äta på restaurang och mys på Lodge. Vill ju hinna med allt på en gång!
Bara resandet i bilen på 10 timmar fram och tillbaka får det att kännas som någon pucklat på en... men det var det värt!!! För det var verkligen en superhelg, ville inte alls åka hem!





Vill idag egentligen bara åka hem och lägga mig i fosterställning i soffan, men inte det inte... Idag blir det IKEA för garderobköp! Vill få ordning i hemmet innan lördag då jag och Starsky tänker ha Körvkalas eftersom vi båda fyller år i veckan. Starsky i morgon och jag på fredag!