2009-05-04

Härlig ledighet

Gud så skön helgen har varit! Tänk om man alltid fick vara ledig fredag - söndag. En extra ledig dag gör så otroligt mycket.
Sen att vädret varit på topp... Kärlek! Hela helgen har vi tillbringat ute i friska luften.
På fredagen blev det Båtsbacken för att fira Valborg. Hela dagen kände jag mig jätte hängig. Men som ett mirakel mådde jag så mycket bättre till kvällen. Jätte mysko.
Det blev lite sill till förrätt och sedan tändes grillarna. Don Freddo stod som självaste Per Moberg och brassa saftiga köttbitar och godsaker som hör till. När skymning smög sig på gick vi ner till brasan. Mycket trevlig kväll i gott sällskap.





1 maj. Strålande solsken och picknick på schemat. Tidig eftermiddag mötte vi upp Friisan, T2D, herr & fru Tarby med deras lilla Älva i Sumpan för lite inhandling. Halva delikatess disken följde med oss till parkområdet vid Lötsjön där vi slog oss ner och hade en mysafton. Bempis & Jocke (som var härligt solbrända - fubbigt!) med deras bus vovvar slöt också upp.
När solen börja gömma sig bakom träden och kylan smög sig på tog vi vårt pick och pack och gick hem till familjen Tarby där vi hade lite av en likör provning.




På lördagsmorgon tog vi oss en skön sovmorgon. Friisan och T2D hade planerat att cykla från Sumpan till Djurgårn för en mysdag men styrde istället kosan till våra hoods. Vi möttes upp på gatan och gick bort till Lasse i Parken för en bit mat och svalkande dryck. Där blev vi sen sittandes hela eftermiddagen med en varsin kall och njöt av vårsolen.
Kvällen avslutades hemma hos oss med hemmagjord tacopizza och mys i soffan...




Söndagen blev en slappis dag med lite tvätt och städ. Till kvällningen sen tog vi oss till Stocksund för lite pizza, Coca Cola och glass framför Hockeyn. Soft...

Precis som den här helgen varit vill jag att hela sommaren ska bli. Det har varit värme och kärlek genom hela helgen... Det gör mig glad.