2008-10-27

Mops kärlek i sängen


1 Anna, 1 Starsky och en mops vid namn Buddha delade i natt säng.
Jättemysigt till en början. Anna till vänster, Starsky till höger och lille mopsen vid Annas fossingar på en filt.

Anna vaknar till liv strax efter midnatt. Svetten dryper... Mopsen har nu sökt sig till en lite varmare plats. Nämligen mellan Annas ben. Anna får lite klaustrofobisk känsla med täcket hårt smetat om kroppen med hjälp av en varm mops.
Dessutom snarkar mopsen!! Mopsen låter mer än Annas farsa!!

Anna vrider och vänder på sig. Försöker tänka på annat än det återkommande snarkljudet. Försöker flytta mopsen till dennes ursprungläge vid Annas fossingar. Men mopsen är tillbaka. Denna gång placerad bakom rumpan, då Anna ligger i fosterställning, och ljudet is still the same!!

Är det något Anna verkligen inte klarar av så är det ljud på natten och framför allt snarkningar. Anna blir vansinnig! Anna sliter sitt hår, bönar och ber... Snälla mopsen var tyst!

Men nä... Anna gör då ett tappert försök och bär ut mopsen i soffan. Klappar mopsen "Så ja, så ja lilla mops" och lägger filten runt om och smiter.
In på toaletten för en nattetiss. Anna hinner knappt sätta sig förrän mopsen sprungit ifatt och lagt sig på golvet mellan Annas ben och somnar där på två röda.
Ännu en gång bär Anna mopsen till soffan och kör samma procedur "Så ja, så ja mopsen nu ska vi sova" Klapp, klapp och mys, mys... och tassar försiktigt tillbaka till sängen. Anna trodde hon var smart, men icke... Efter kommer mopsen. Ställer sig med framtassarna på sängen och blänger på Anna. Tar sats och hoppar upp och lägger sig till rätta på filten i fotänden och börjar snarka, snarka och snarka...

Anna vill sova!!!

Anna måste till slut ha somnat ändå för när klockan ringer, tidig morgon, ligger lille mopsen mellan Annas ben igen och snusar sött...
Vilken natt! Varken Anna eller mopsen ville gå till jobbet...
ZZzzzZzz...