2008-07-07

Pool/grillparty

Det blev en helhelg i Bålsta i helgen. Riktigt mysigt...
Efter en trevlig fredags kväll med svär päronen vakna vi sedan på lördagsmorgonen och solen skiner.
Vi bestämde oss genast för att bjuda in lite vänner på pool/grillparty till kvällen. Starskys päron drog till Portugal på morgonen så det var FF!
Så efter några samtal och sms fram och tillbaka var det 9 pers som tackat ja! Super kul att så många kunde komma med så kort varsel!

Innan folk började dyka upp åkte Starksy in till stan. Han hade glömt nycklarna till huset hemma i vår lägenhet, surt! Jag var tvungen att stanna kvar eftersom vi inte kunde lämna huset olåst. Istället (inte så ledsen över att stanna) hoppa jag i bikinin och la mig poolside och lapa sol, nice! I två timmar låg jag där innan molnen började täcka hela himlen. Så typiskt när vi skulle grilla på kvällen, men, men... Som tur var har svärföräldrarna en stor altan med tak.



Runt 18-tiden börjar de flesta dyka upp och vi satte igång grillen. Just i samma ögonblick glider molnen isär och solen sticker fram en stund.

Det blev verkligen en lyckad kväll med god mat och mycket skratt!


Skånskan, Bempis och Jocke tog ett dopp i poolen med oss andra som åskådare. Skånskan hade en riktig uppvisning i poolen. Det var kullebyttor, piruetter, simtävling och "skönsång". Hon hade lånat en bikini av en annan tjej. Byxorna var lite för stor. Varje gång hon tog fart åkta bikinibyxorna ner så hela rumpan visades bar. Fyfan vad vi skratta! Har aldrig sett något likande!!!
Skånskan "skönsång" bestod av låtar från "Lilla Sjöjungfrun" och vi kom in på Ariel. Varpå Teddy 2 drunk gastar ut:
"Fan, Ariel en fan tight!"
Alla sätter typ ölen i halsen och vrider sig av garv! Till alla skratt och applåder fortsätter han:
"Vänta, vad heter hon då? Pocahontas! Hon är fan ännu snyggare! ALLA tecknade brudar är fan tighta!"

Efter showen och uppvisningen vid poolen slår vi oss ner vid bordet igen och spela spel. Män mot kvinnor eller svärt om hette spelet, tror jag? Det blev vilda diskutioner om rätt och fel! Fast det är just det som är kul med sällskapsspel. Man ser väldigt tydligt vilka som är dåliga förlorare eller inte.
Tiden rann iväg och nån timme efter midnatt började alla dra sig hemåt och det blev jag, Starsky, Bempis och Jocke kvar.
Grabbarna slumra till och jag och Bempis satt och snacka skit när vi plöstligt kommer på att Jocke tog med sig gitarren. Här ska spelas och sjungas!
Vi trycker ner gitarren i en sovandes Jockes famn, spela!
Måttligt nöjd vakna han iaf till liv. Där satt vi sen, vi tre, och spela och sjöng (hellre än bra) till kl 05.00!!! Starsky hade kastat in handduken för länge sedan... Galet kul hade vi och det var knappt så vi ville gå och lägga oss då!