2008-07-02

STOLT!

Tänk att man kan bli så stolt över sig själv efter att ha städet sin lägenhet! Varför inte göra det lättare för sig och göra det oftare! Förstå vad nice & ständigt var stolt över sig själv. Fan vad bra man skulle må!

Att en bomb var släppt i våran lägenhet var absolut ingen överdrift!
Det låg fan saker everywhere!
Fast det blir lätt så (Ursäkt) när man varit på resande fot. Resväskor och snowboard prylarna stod fortfarande kvar efter Norge resan eftersom vi bara var hemma och mellan landa i 3 dagar för att sen åka ner till Göteborg.
Innan vi drog till Norge gjorde jag och Starsky en stor rensning bland våra kläder. Vi fyllde en varsin IKEA-kasse med kläder som man tröttnat på. Dessa kassar stod också kvar...
Nu har vi fått ner alla vinterkläder (jag vet, det är sommar nu!) i en stor soppåse som ska upp till vinden tillsammans med resväskor, men det får bli en annan dag.
Igår ville vi mest städa bara... Så nu står alla vind/släng prylar i ett hörn i lägenheten.

Som vi städa! Det var damsugning, damtorkning i minsta lilla hörn, disk och tvätt på hög nivå. Helt ärligt, hur mycket skit kan man samla på sig? Jag kan bli helt vansinnig på småsaker som bara ligger och skräpar.
Typ: mobil laddare, kamera laddare, skosnöre, papper, solbrillor, skruvar, Ipod, MP3-spelar, fler sladdar, pärlor, gamla kvittot bla bla bla... Visst, allt är inte skit, men att det bara ligger istället för att man kanske fixar en låda där allt kan förvaras.
Japp, mer förvaring helt enkelt!

Efter ett par timmars plockande till Allsång på skansen och en matpaus var vi till slut nöjda med resultatet. Good job!

Det är verkligen underbart och vara hemma när hemmet skiner!
Resten av kvällen slappa vi i soffan och titta på BIG Shot. Någon som sett den serien på 5:an? Den är typ som Sex & the City, fast med män. Jävligt kul!
Föresten, är det någon som sett 5:ans jävla logga när det kommer reklam?
Det kommer en mygga flygande och sätter sig på halsen på en människa. Människan slår då till och total krossar myggan. Blodet sprutar ut så det bildar en ring runt myggan som blivit en 5:a, vidrig!
Blir lika förbannad och äcklad varje gång jag ser den!