2008-07-11

Vi ses för sällan!

Igår efter jobbet mötte jag upp min söta vän Anna. Vi har inte träffats på forever så det var verkligen på tiden att det blev av!
Eftersom busstrejken börjat igen tog vi en promenix från Fridhemsplan mot Lilla Essingen. Vädret var kvavt och regnet låg i luften. Vid västerbroplan smet vi in på mataffären och högg åt oss det vi var sugna på. Innan vi hinner ta oss ut börja regnet slå som spön i backen, strandsatta!
Som tur var avtog det ganska fort och vi kunde börja ta oss till Lilla Essingen, 2 st under sveriges minsta rosa paraply!

Det blev en himla trevlig kväll, som alltid, när vi väl träffas!
Anna bjöd på pasta, med chili, vitlök, basilika och majs/paprika/ärt blandning. Superenkelt och supergott! Till det delade vi på en flaska rosé, mums!


Efter ett par timmar sprack vädret upp. Vi slog oss då ner på hennes lilla balkong en stund. Vilken utsikt! Man ser över vattnet, Långholmen, bort till Hornstull (my hoods) och i horisonten sticker högalidskyrkan upp! Gud, vad jag saknar balkong!
Efter regnet blev det dock lite kyligt i luften och vi bestämmer oss för att slå oss ner i soffan och titta på några Sex and the City avsnitt. Lite uppvärmning in för lördag!

Tiden springer verligen iväg när man tittar på Sex and the City! Runt 22-tiden ringer Starsky som var hos paret Lilla Essingen. Vi möttes upp på gatan för en långpromis hem till Hornstull.